Політика конфіденційності

Останнє оновлення  09.07.2019

Ця політика конфіденційності пояснює яким чином збирається інформація про Вас, як вона використовується і розкривається при відвідуванні Сайту.

Сайт  - сукупність веб-сторінок, доступ до яких здійснюється із використанням доменного імені (адреси): http://utmart.com.ua

Володілець персональних даних або Володілець - Товариство з обмеженою відповідальністю «Товари українського виробництва» (ідентифікаційний код 42407278)

  1. Загальні положення

1.1. Дана політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних користувачів Сайту. Персональні дані користувача ми отримуємо при реєстрації користувача на Сайті, а також ми можемо отримувати інформацію, що містить персональні дані під час будь-якого використання Сайту.

1.2. Для того, щоб здійснити реєстрацію на Сайті і використовувати функціональні можливості Сайту ви повинні уважно ознайомитися з цією політикою конфіденційності і висловити свою повну згоду з її умовами.

1.3. Користувач не має права використовувати Сайт, якщо він не згоден з умовами даної політики конфіденційності.

1.4. Здійснюючи будь-яку взаємодію з Сайтом, ви даєте свою однозначну згоду з умовами даної політики конфіденційності та дозволяєте нам збирати, використовувати і розкривати інформацію про вас відповідно до цілей, що вказані нижче, а також надаєте згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджуєте, що повідомлені про порядок та мету, а також інші умови їх обробки та свої права як суб’єкта персональних даних відповідно до ст. ст. 6, 8, 10, 11 Закону України «Про захист персональних даних».

1.5. В разі нехтування безпекою і захистом ваших персональних даних та даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису та ваших персональних даних. Володілець не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

1.6. Достатнім повідомленням користувача про включення ваших персональних даних до бази даних «Клієнти ТОВ «Товари українського виробництва» буде лист-повідомлення, надіслане на електронну пошту, вказану при реєстрації.

1.7. Ми маємо право вносити зміни до політики конфіденційності в будь-який час та з будь-якої причини. Дата останнього оновлення політики конфіденційності буде зазначена в рядку “Останнє оновлення” на початку цієї сторінки.

  1. Які особисті дані про вас можуть бути зібрані

2.1. Ми можемо збирати особисту інформацію, а саме: ім'я, прізвище, по батькові, контактні телефони, адресу електронної пошти.

2.2. Ми використовуємо файли cookies та інші веб-технології для збору інформації і підтримки певних функцій нашого Сайту. Наприклад, ми використовуємо ці технології для:

  • збору інформації про способи використання Сайту відвідувачами: відвідуваних сторінках і тривалості перебування на кожній сторінці;
  • визначення ефективності наших рекламних кампаній і управління ними;
  • підтримки функцій Сайту, наприклад, для усунення необхідності повторно вводити вхідні відомості, що вже знаходяться в нашій базі даних, або повторно ставити налаштування, вже задані при минулих відвідуваннях Сайту; для персоналізації роботи з Сайтом.

Зазвичай, інформація, яку збирають нами за допомогою зазначених веб-технологій, не дозволяє ідентифікувати Вас особисто.

Якщо ви не хочете отримувати файли cookies, то ви можете налаштувати у вашому браузері відхилення цих файлів. Крім того, Ви також можете видалити наші файли cookies після виходу з Сайту.

2.3. Ми можемо дозволити третім особам надавати контекстні та інші рекламні оголошення і надавати аналітичні послуги, пов’язані з роботою Сайту. Ці особи можуть використовувати різні ідентифікатори для збору інформації про використання програми, в тому числі вашу IP-адресу, MAC-адресу, ідентифікатори пристроїв, програмного забезпечення та інформацію про обладнання, часовий пояс і інформацію про використання, в тому числі інформацію, викладену в пункті 1 цієї політики конфіденційності. Ця інформація може бути використана Володільцем та іншими особами, крім усього іншого, для визначення популярності певного контенту, для забезпечення контекстної та іншої реклами, і кращого розуміння вашої діяльності на Сайті.

  1. Мета використання персональних даних

3.1. Ми можемо використовувати інформацію про вас для різних цілей, в тому числі для:

  • надання інформації, товарів та послуг, запитуваних вами;
  • ефективного клієнтського обслуговування;
  • персоналізації використання нашого Сайту;
  • кращого розуміння ваших потреб та інтересів;
  • вдосконалення контенту, функціоналу і зручності Сайту;
  • вдосконалення наших товарів і послуг;
  • надсилання вам повідомлень;
  • надання вам цільового, в тому числі рекламного, контенту, що надаються третіми особами або нами. При цьому, ми не несемо ніякої відповідальності за зміст наданих третіми сторонами послуг або товарів;
  • надання новин та інформації про Сайт та нашу роботу, що, на нашу думку, будуть цікавими для вас.

Зокрема, але не виключно:

3.1.1. Ми можемо використовувати ім'я, прізвище, по-батькові, адресу електронної пошти, пароль для ідентифікації вас як користувача Сайту.

3.1.2. Ми можемо використовувати вашу контактну інформацію в поштових розсилках, а саме: повідомляти вам про нові можливості, акції та інші новини на Сайті.

Ви завжди можете відмовитися від проведення розсилки за контактного інформацією, якщо перейдете за відповідним посиланням у поштовій розсилці.

3.1.3. В рамках діяльності Сайту, ми можемо використовувати інформацію, в тому числі особистого і контактного характеру, необхідну для здійснення угод між покупцем і продавцем, для надсилання повідомлень і спілкування користувачів між собою, та здійснення платежів.

3.1.4. При зверненні користувачів до відділу обслуговування клієнтів, ми при необхідності, можемо збирати особисту інформацію, необхідну для виконання запиту користувача і отримання зворотного зв'язку. Адміністрація Сайту може також зв'язатися з вами використовуючи існуючу контактну інформацію облікового запису, надану для цієї мети. Ми можемо також збирати іншу інформацію про спілкування з користувачами, наприклад, будь-які запити до служби підтримки, що подаються користувачами, або будь-який зворотний зв'язок, що надається вами.

  1. Умови надання доступу до персональних даних

4.1. Ми можемо надавати інформацію про вас у такий спосіб чи іншим чином, як це описано в цій політиці конфіденційності:

  • при замовленні товарів на Сайті Продавцеві таких товарів, але тільки в обсязі, який необхідний для ідентифікації користувача та його замовлення.
  • у відповідь на запит про надання інформації, якщо ми вважаємо, що розкриття інформації відповідає застосовуваному законодавству, правилам або судовому процесу;
  • якщо ми вважаємо, що ваші дії не узгоджуються з нашими угодами або політиками для користувачів, а також для захисту прав, власності та безпеки Володільця або інших осіб;
  • у зв’язку з, або під час переговорів щодо злиття, продажу активів компанії, фінансування або придбання всіх або частини нашого бізнесу іншій компанії.

4.2. Ми також можемо надавати третім особам на наш вибір зведену інформацію або знеособлену інформацію, яка не може бути використана для Вашої ідентифікації.

  1. Ваші права

5.1. Ви, як суб’єкт персональних даних маєте всі права відповідно до ст.  8 Закону України «Про захист персональних даних», в тому числі, але не виключно:

  • вимагати доступ до відповідних особистих даних;
  • вимагати виправлення будь-яких невірних особистих даних про Вас;
  • за певних обставин (наприклад, коли зникає необхідність обробляти окремі особисті дані, надані Вами) Ви маєте право вимагати видалення відповідних особистих даних;
  • відкликати Вашу згоду на обробку даних, після чого обробка даних припиниться.
  1. Зберігання інформації та безпека

6.1. Ми будемо зберігати і використовувати інформацію до тих пір, доки таке використання буде визнано Володільцем доцільним для надання якісних послуг.

6.2. Ми приймаємо розумні заходи для захисту інформації про вас від втрати, крадіжки, неправильного використання та несанкціонованого доступу, розкриття, зміни та знищення.

  1. Контактна адреса ТОВ «Товари українського виробництва»

У разі виникнення питань, побажань, скарг, щодо інформації, яку ви надаєте, будь ласка, звертайтесь за контактною адресою: info@utmart.com.ua,

та/або

04051, м. Київ, вул. Мельникова, буд. 81, корпус 20, кімната 403

 

Server

Request

Config

SQL

Cache queries

Logging

Templates

Blocks